Yehi Or

We are very happy to announce that Hatmara Home is open!

This is a project of Hatmara-Merkava method to take us forward in achieving Tikun Olam.

Our Home is located in Eilat, Israel. It is a beautiful place for you to come learn and grow. We welcome you to stay and to enjoy the activities we held such as therapies, workshops, seminars and retreats. If you want, you can also do a self-retreat here. We have place for you to sleep, cook (only vegetarian) and enjoy a peaceful and relaxing time. It’s close to the desert and the beach (red sea).

Our activities:

* Self-development work:
- Hatmara-Merkava therapy
- Soul Touch therapy
- Life-Coaching sessions

* Workshops and Seminars:
- We can host your seminars, just ask us for the dates and conditions
- Introductory lectures of the Hatmara-Merkava Method
- Introductory lectures about the operating system called “The tree of Good and Bad” which is in all creation and the installation of a new operating software called “The tree of Life”
- Basic course of Hatmara-Merkava
- Update course
- Methamer course – professional therapist of Hatmara-Merkava
- Workshop about “Kabalat Shabat” and installing the tree of life meditation
- Update course for Methamers
- Update meeting for Teachers
- Weekly meeting for practice Hatmara with all kinds of global issues

- Please keep in touch with us by Facebook and check our new activities.

* Private and group retreats

The dates for all activities depend on the requests according to the possibilities and time on who is interested. The date will fix according to the requests.

Feel free to contact us if you have any question!

Like us in Facebook: Hatmara Home

 

Mednarodni retreat v tišini z Naomi Imber Feinberg, Karuna Center, Monchique, Portugalska

Namen retreata je povezava z vodniki in vašo misijo v tem življenju.
Na retreatu boste vodeni skozi različne meditacije, ki vas bodo povezale z notranjim mirom in tišino, notranjo dinamiko, radostjo in transformacijo vsega kar onemogoča vašo realizacijo. To bo retreat v tišini, brez pogovarjanja in telefonov z namenom, da se usmerite navznoter. Med retreatom bomo delali na osebni in globalni transformaciji (Hatmara). Transformaciji za Radost, Ljubezen in aktivacijo “Tikun Olam” programa.

Informacije: Naomi
Telefon: +972545378103 till 28.2.2015
+351912141111 after 28.2.2015
E-mail: havia33@gmail.com
Skype: yehior3736
www.hatmara-merkava.org, www.zivacenter.si,
www.bitizenska.org

Nova knjiga: Hatmara Merkava – modrost življenja

S svetlobo, ljubeznijo in radostjo.

To knjigo je Naomi Feinberg napisala, da bi povzela življenjsko modrost, ki se imenuje Hatmara-Merkava in z njo seznanila vse ljudi v najvišje dobro vseh. To je zgodba o njenem odkritju, razvoju in načinih, na katere se Hatmara-Merkava uporablja v vsakdanjem življenju.

Knjiga ni napisana po navdihu ali filozofiji in ne temelji niti na resničnosti. Opisuje proces razmišljanja, raziskav, iskanja ter najdenja odgovorov, odkrivanja orodij in načinov za uresničitev odgovorov. Napisana je tako, da v eno združuje misli, iskanja, procese in dejanja, ki so vodila k razvoju metode Hatmara-Merkava.

Srce Hatmara-Merkave so tudi pričujoče zgodbe, ki jih je avtorica dodala, da bi to življenjsko modrost prikazala tudi v praksi.

Da bi sporočilo te knjige in metodo razumeli v celoti, jo je treba izkusiti, razumeti in poznati načine, s katerimi se dokaže.

Postopek in oblikovanje Hatmara-Merkave sta sestavni del metode, zato tega sistema ni mogoče razumeti v celoti in ga osvojiti ne da bi spoznali način, na katerega je ta življenjska modrost nastala. Ta knjiga je živa in pripoveduje zgodbo o svojem nastanku.

Hatmara-Merkava je živa življenjska modrost – spočeta in se še vedno razvija; obstaja obenem kot misel in kot izkustvo. Neprestano se razvija s prakso, z eksperimentiranjem in z rezultati.

Glavna tema knjige je ŽIVLJENJE na svetu in ŽIVLJENJE v Stvarstvu. In vprašanje, ki si ga slej ko prej postavi vsakdo med nami, je: “Kaj je življenje? Kaj je moje življenje in zakaj sem živ?”

Vse, kar obstaja, je energijska esenca. Vsaka ideja je energija.

Energija nikoli ne izgine, ampak obstaja večno. Način, na katerega se izraža in uresničuje, je tisti, ki se spreminja.

Stvarstvo preveva neskončno število idej ali energij. Ko se zamisel ali ideja uresničuje neprekinjeno, brez postanka, na vse možne načine, v vseh frekvencah in v vseh oblikah, uresničuje svoje bistvo, zato je njena energija, energija življenja.

Ko se ideja neha uresničevati, ne obstaja kot celota, zato je energijsko bistvo te ideje v stanju brez življenja. Tu je primer iz resničnega življenja: ideja o srcu svoje bistvo ali edinstveni program uresničuje tako, da utripa in črpa kri; torej ima energijo življenja. Ko srce enkrat neha utripati, svojega programa ne uresničuje v celoti in je zato v stanju brez življenja. Vse, kar se zgodi za časa našega življenja na Zemlji, je posledica uresničevanja idej ali zamisli in njihovega obstoja v energiji življenja (življenjski energiji) ali energiji brez življenja (smrti).

Hatmara Merkava inštitut

V letu 2008 se je začelo novo obdobje za Hatmara-Merkava metodo. V Sloveniji se je ustanovil mednarodni inštitut Hatmara-Merkava s kratico IHI (International Hatmara Institute). Cilj inštituta je učenje, raziskovanje, objavljanje, širjenje novih znanj metode v dobrobit ljudstva, za vse kreacije in vsa bitja.

 • Ne spreglejte!  Julija 2010 je izšla knjiga

  HATMARA MERKAVA - MODROST ŽIVLJENJA
  avtorice Naomi Feinberg tudi
  v slovenskem jeziku.

  Lahko jo naročite na:
  klavdija@studio37.si
  ++386/1 56 55 126
  cena: 18€ (Cena vključuje DDV)