Poklic “HATMARA SPECIALIST”

Ena od najpomembnejših nalog IHI bo usposabljanje pridruženih sodelavcev (asssociates) za nov poklic oz. poklicno ali dopolnilno usmeritev “HATMARA SPECIALIST”, uveljavljanje tega poklica v družbi in umeščanje teh specialističnih znanj v programe izobraževalnih institucij.

Specialist s poklicem ali dopolnilno specializacijo “HATMARA SPECIALIST” bo opravljal specialistično delo, ki je v svojem bistvu transformacija – sprememba osnovnega stanja, ki pretvarja “problem” v novo stanje “brez problema”. HATMARA SPECIALIST se ukvarja s kombinacijo fizičnih in nefizičnih stanj, ki ustvarjajo razloge za obstoj in sam obstoj različnih stanj, ukvarja se z vsemi področji življenja in obstoja. To specialisticno znanje je mogoče integrirati v oziroma samostojno uporabljati v kombinaciji s katerokoli dejavnostjo, službo ali kakršnimkoli poklicem, ki obstaja.

“HATMARA ” sama po sebi predvsem ni metoda zdravilstva ali zdravljenja. S spremembo stanja, ki povzroča bolezen, se bolezen spremeni v zdravje. Tako tudi HATMARA SPECIALIST ni zdravitelj ali zdravnik. Njegovo delo je še najbližje filozofsko – teofilski dejavnosti, saj se tekom svojega usposabljanja predvsem usposablja v smeri “kanaliziranja Božje volje” in odpravljanja vzrokov, ki preprečujejo uresničevanje “Božanskega načrta”. Dejavnost “transformacije” tako v bistvu postane opravilo, ki prinese Luč v temo, Ljubezen v brezčutno okolje ali okolje brez ljubezni in Radost v okolje brez radosti.

Za opravljanje poklica ali dopolnilne specializacije “HATMARA SPECIALISTA” kot profesionalec/ka mora HATMARA SPECIALIST/KA (metamer/et, v hebrejščini, hatmara specialist v hrvaščini, hatmara specialist v angleščini in nemščini ter portugalščini ), kot pri vsakem drugem poklicu, opraviti usposabljanje in pridobiti dovoljenje od kvalificiranega učitelja HATMARA-MERKAVA, pooblaščenega s strani IHI.

This entry was posted in O dogodkih. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
 • Ne spreglejte!  Julija 2010 je izšla knjiga

  HATMARA MERKAVA - MODROST ŽIVLJENJA
  avtorice Naomi Feinberg tudi
  v slovenskem jeziku.

  Lahko jo naročite na:
  klavdija@studio37.si
  ++386/1 56 55 126
  cena: 18€ (Cena vključuje DDV)