O hatmari

Metoda, ki temelji na nekaj osnovnih, čeprav še ne dovolj poznanih kozmičnih zakonitostih, je hkrati izjemno enostavna (nauči se je lahko vsak) in globoka.

Za njeno razumevanje je potrebno poznavanje osnov razvoja zgodovine stvarstva, za zdravljenje pa tudi poznavanje anatomije, pri čemer so zanimive “točke odpiranja”, o katerih ostale zdraviteljske metode ne govorijo, so pa ključnega pomena za ohranjanje zdravja. Te točke so vrata, skozi katera vstopa energija življenja v posamezne organe in dele teles (tudi v kostni mozeg). Nahajajo se na površini kože. S pomočjo očesnega senzorja (ki omogoča videnje energij neodvisno od časa in prostora in katerega uporabo Naomi nauči vsakega udeleženca tečaja Hatmara) so jih odkrili Rafi Rosen, stvaritelj metode zdravljenja Bioorgonomija, in njegovi sodelavci, tudi Naomi.

Zakaj so te točke pomembne? Ker v primeru njihove nepretočnosti ostanejo njim pripadajoči deli telesa brez življenjske energije. Samo ozdravljenje organa je torej ob neupoštevanju teh točk nezadostno za ohranitev zdravja tega organa.

Naslednja zanimiva in edinstvena kvaliteta metode je, da so vse transformacije usmerjene na izvorne kode (energetske DNK) vsega, kar transformiramo, bodisi da gre za organ, čustvo, celico… s tem vsako stvar / bitje, katero transformiramo, bližamo njeni izvorni obliki.

Vse transformacije upoštevajo obstoj komplementarnih enenrgij: vsaka ideja v stvarstvu ima svojo komplementarno energijo, s katero je energetsko identična. Vsaka celica, vsak organ, vsaka misel, čustvo ima komplementarno energijo, prav tako pa ima komplementarno energijo vsako bitje. To pomeni, da je tudi vsak človek vsak trenutek svojega življenja energetsko povezan z določenim drugim človekom, pa čeprav je ta na drugi strani zemeljske oble ali pa neinkarniran.

Ta ideja, ki je marsikomu težko razumljiva, razlaga primere bolezni, ko človek trpi za hudimi bolečinami, zdravniki pa ne najdejo vzroka. Seveda, ker vzroka ni fizično pri tem človeku, pač pa je pri njegovi komplementarni energiji, ki je nek drug človek.

Upoštevanju komplementarnih energij se imamo zahvaliti, da metoda Hatmara tako hitro in učinkovito transformira tudi najhujše bolezni. Več o komplementarnih energijah lahko preberete v reviji “Aura”, november 2000.

Metoda Hatmara je v resnici mnogo širša od samega zdravljenja. Gre za transformacijo zavesti in kvalitete življenja. Gre za transformacijo fizičnega in nefizičnega. Gre za osvoboditev od vseh omejitev našega življenja na Zemlji, tako da postajamo bolj in bolj celostni z vsemi svojimi potenciali.

This entry was posted in Prva stran. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
 • Ne spreglejte!  Julija 2010 je izšla knjiga

  HATMARA MERKAVA - MODROST ŽIVLJENJA
  avtorice Naomi Feinberg tudi
  v slovenskem jeziku.

  Lahko jo naročite na:
  klavdija@studio37.si
  ++386/1 56 55 126
  cena: 18€ (Cena vključuje DDV)